Naše čerstvé recenze jsou protkávány pověstnou Červenou nití smutku. A čiší z nich i nostalgický povzdech nad soumrakem VIDEOKAMER. Ale protože nohavice se nemají vyhrnovat, když brod je ještě daleko, neházíme pomyslnou flintu do žita...
Minská 37, Brno 616 00
Tel.: 541 218 591 a 601 331 994
E-mail: info@videokamery.cz
Po - Pá: 10:00-17:00
Re: MV750i-problém
AV 1/ AV2 jsou VSTUPY do VHS videa a absolutně nemá smysl v tromto případě s nimi laborovat. Musí se použít správný kabel z videa do kamery, správný svým zapojením, pokud nemá přpínač IN/OUT tak je pouze JEDNOSMěRNÝ a zpravidla je zapojen zrovna tím směrem, který nepotřebujeme. Kamera se zapne do funkce PLAYER. U některých kamer je ještě v menu volba AV/DV, kterou je nutno zapnout. 750i neznám, tak nevím jak to je u ní.
Re: MV750i-problém
Dobrý den, mám stejný problém jako kolegové přede mnou. Vyzkoušel jsem celý postup, připojil jsem redukci scart /cinch s přepnutím na OUT a propojil kameru a VCR dodaným stereofonním videokabelem. Video jsem přepl do pozice AV1 i AV2, ale bez výsledku. Nevíte někdo kde by mohl být zádrhel. Díky
Re: Canon mv750i-problém
Urcite zkusim. Jestli vse bude fungovat, tak vam moc dekuji. Pokud ne, tak samozrejme take
řešení je velice jednoduché. Mnoho videorecordérů má CINCH konektiry, které fungují JEN JAKO VSTUPNÍ ! Vezměte tedy redukci SCART -> CINCH, zastrčte zezadu do videorecorderu a můžete nahrávat. Jen ještě upozorňuji, že redukce mucí být buď přepínatelná IN-OUT, nebo výstupní (OUT) - viz zapojení SCART konektorů na jiných webech. Přeji hezkou zábavu.
Dobry den, mam uplne stjny problem jako Marek. Zkousel jsem vse, ale nic nezabira. Podle vas (Karle), jsem to samozrejme zkousel, ale zadny obraz se mi na kamere neobjevil. Nevim, cim to muze byt. Na videu prepinam veskere AV1, AV2,.. To same zkousim na televizi a vse kombinuji, proste nic. Uz jsem bezradny. Prosim, jestli mate nekdo stejnou zkusenost a uspesne jste si s tim poradili, uvitam vasi pomc. Dekuju
Rada je jednoducha, zapni kameru do polohy prehravani pripoj kameru k videu v menu hned v prvni nabítce nebo v druhe, ted nevim. Je A/D tuto funci zapni. Na obrazovce kamery by se melo obevit obraz z videa na naproti obrazovce jsou tlacítka zmackni to uplne dole je u neho napsano rec pak uz satci zapnout jenom play na boku kamery a spustí se nahravaní timhle tlacitkem to zase zastavis. pozor originalni nahravky kopirovatr nelze. Mozna uz jsi si precetl manual tam je vse popsane Karel
Zkontroluj jestli na výstupu z videa je signál. To bývá nejčastější příčina. Např. SCART, který se dodává s kamerou umožňuje většinou jen přenášet signál z kamery do videa nebo televize a ne naopak! Má vyvedeny jen vstupní kontakty. Vstupní volič na TV Video bývá kanál před 1 kanálem a bývá třeba označen A1, A2 , AV atd a slouží k připojení videa.