INSTAX se těší vzrůstající oblibě především NADŠENÉHO MLÁDÍ. Vůči ekonomické logice to není úplně pochopitelné, ale mrkněme na téma podrobněji...
Minská 37, Brno 616 00
Tel.: 541 218 591 a 601 331 994
E-mail: info@videokamery.cz
Po - Pá: 10:00-17:00
Re: Canon MV 550 i
aakt je tuším systémový spouštěč připojovaných zařízení integrovaný do WIN. Teď nevím, co jsem s tím tenkrát dělal, ale myslím, že reinstalace střihového programu nepomohla. Myslím, že jsem zkoušel i obnovu systému ve WIN, ale neměl jsem funkční obnovovací bod ve kterém to ještě fungovalo. Mořná se tomu format: C nevyhnete. Ale zkuste přeinstalovat střihový program a tu obnovu ze zálohy. Možná ještě zkuste, zda po připojení kamery se ve správci systému objeví nové zařízení pro digitalizaci videa, pokud ne tak bych ještě zkusil nainstalovat ovladače, ale asi to nepomůže, protože po připojení kamery vám zřejmě vůbec neproběhne nadetekování kamery (aakt). Kameru by WINXP měl najít sám bez dalších požadavků na nějaké instalování.
Re: Canon MV 550 i
Nejdříve zkuste odstranit všechny možné kodeky, které máte v PC. Je možné, že se navzájem tlučou. Vyhoďte z PC vše, co nutně nepotřebujete. Pak zkuste přeinstalovat Ulead, nebo lépe odinstalovat a znovu nainstalovat. Když to nepomůže, tak zkuste WinDV (http://windv.mourek.cz/). A pokud ani tohle nepomůže, tak to vypadá na novou instalci Windows.Systém je už tak napěchován různými kodeky a breberkami, které se jednoduchým způsobem nedají odstranit. Zformátování disku a nová instalace je v tomto případě nejjednodušší a nejrychlejší.