Naše čerstvé recenze jsou protkávány pověstnou Červenou nití smutku. A čiší z nich i nostalgický povzdech nad soumrakem VIDEOKAMER. Ale protože nohavice se nemají vyhrnovat, když brod je ještě daleko, neházíme pomyslnou flintu do žita...
Minská 37, Brno 616 00
Tel.: 541 218 591 a 601 331 994
E-mail: info@videokamery.cz
Po - Pá: 10:00-17:00
Re: HC96 vs. GS320
No teda, do Spravce bych nerekl, ze az tak hutori po slovensky, ale nakonec "kolik znas reci..." - a Slovenstina je taky samostatny jazyk, ze. K veci: Sam21 necht navstivi nejakou prodejnu, kde koukne na ergonomie uvazovanych kamer a pokud mu ani tahle metoda nestaci, pak uz jen snad 0,5 kila prasku na spani :-0)
Ostáva mi iba poďakova za Vaše slová a poblahožela dobrú robotu s kamerkou od Jelínka (fuj, už si robím aj reklamu). :-)
Darčeky si pripravte pre Vašich ďalších zákazníkov ! Verím, že ich bude stále dos a hlavne takých, ktorí pochopia, že predaj je aj o niečom inom ako o predanom tovare, a že pridanou hodnotou sú služby, ktoré maju niekedy väčšiu cenu ako samotný tovar. A tato web-diskusia, a všetci ktorí do nej prispievaju so zámerom pomôc, sú súčasou tejto služby. Ešte raz, díky !
Miro, vežmi ďakujem za takúto peknú reklamu, no neviem, čo Vám teraz posla za darček (:-D). O športu sa nebavme - asi dos bolo hokeja - no kamery nech žijú napriek hraniciam. :-)
Re: DCR-HC96 vs.NV-GS320EP-S ROUND
Skúste navštivit kamenný obchod u p. Jelinka a vyskúsa si obidve kamery. Myslím, že takto sa rozhodnete správne. Máte to ďaleko do Brna? Ja som to riskol a objednal si priamo u p Jelinka poštou HC96 . S kamerou som velmi spokoný a s prístupom predajcu este viac. Vrele odporúčam najme slovakom. Za dva dni som mal kameru doručenú. Týmto taktiež pozdravujem pána správcu a všetkých aktívnych profíkov čo radia na tomto webe. Veža som sa naučil.