Naše čerstvé recenze jsou protkávány pověstnou Červenou nití smutku. A čiší z nich i nostalgický povzdech nad soumrakem VIDEOKAMER. Ale protože nohavice se nemají vyhrnovat, když brod je ještě daleko, neházíme pomyslnou flintu do žita...
Minská 37, Brno 616 00
Tel.: 541 218 591 a 601 331 994
E-mail: info@videokamery.cz
Po - Pá: 10:00-17:00
Re: GS500 a ostatní do 25t
Měl jsem mj. na mysli čs. návod, patřičný ZL, seriózní daňový doklad a (nejlépe) kamenné tradiční místo nákupu, kde se dá OPRAVDU domoci garance, poradenství a podobných "útrap" i po transakci. Cenu budeme snižovat i my, ale u sumy 23,5tis. je to takřka na hranici nákupky seriózních čs. subjektů... :-D)
Co si mám představit pod pojmem "kompletnost služeb"? Já mám představu, že někde příjdu, nebo objednám na netu kameru, zkonroluji obsah, funkčnost a nashledanou. Pak si doma hrát a zkoušet. Určitě máte na mysli, rady, tipy atd. Určitě si toho cením, jsem ochoten jet pro kameru i k Vám do Brna z Ostravy. Napíšu upřímně, že když zadám jen do vyhledávače GS500 najdemi to spoustu internetových, snad i kamenných obchodů, kde jsou ceny např. od 23500 Kč. A právě to je to, co mě zaráží, proč jsou v cenách takové rozptyly, jsou i obchody, kde ji nabízejí za 30t. Určitě nejdu jen po ceně za cenu důvěryhodnosti a bezpečnosti obchodu. Nemám odvahu to kupovat přes net, to jen tak na okraj, cihlu bych v krabici nerad.
Výběr GS500: Ano. Edit mDV: Ano, Cena pod 25.000: dejte si majzla na kompletnost služeb (licitace koupě zde: můj @mail).