Naše čerstvé recenze jsou protkávány pověstnou Červenou nití smutku. A čiší z nich i nostalgický povzdech nad soumrakem VIDEOKAMER. Ale protože nohavice se nemají vyhrnovat, když brod je ještě daleko, neházíme pomyslnou flintu do žita...
Minská 37, Brno 616 00
Tel.: 541 218 591 a 601 331 994
E-mail: info@videokamery.cz
Po - Pá: 10:00-17:00
Re: Jakou do 10.000?
Jakýsku, Jakýsku, tady se neurážíme. Až natočíš tolik km, jako zdejší mohykáni, také se ti nebude chtít stále opakovat totéž. Ale jsi tu určitě dobře. Vítej. Nepamatuji se, kdy jsme naposledy hovořili o profesionálních kamerách. Jenom stativ k nim je dražší než tvé auto. Já tu jsem za obyčejné smrtelníky a potvrzuji, že Správce ti radí dobře. Tahle kamera ti bude na dlouho stačit a až zjistíš, že tě to chytlo a budeš chtít přesedlat výš, nebudeš si trhat vousy, že jsi tenkrát na vánoce 2008 vyhodil takový balík peněz. Dlouho se nerozmýšlej. Dětičky rostou jako z vody a jednou budou mít nenahraditelnou památku v pohybu a se zvukem. Teď to ještě jen tak někdo neocení, ale za pár let budeš mistr světa, jak jsi to tenkát bezvadně natočil. Na archivaci nenajdeš nic lepšího a hlavně spolehlivějšího, než právě MiniDV. A když už jsme ukli na ty profesionály, ono to moc srovnávat nejde, ale pokud jde o malé reportážní kamery, z praxe mohu potvrdit, že jak Prima, tak Nova , tak i Noe jedou na MiniDV.
Re: Jakou do 10.000?
Klídek, sokole (jak říkáme u nás v Brně :-D). Zde je dozajista správná adresa i na Váš dotaz.. Pokud je Vaše suma opravdu limitní 10tisíci, pak asi nejlepší volba s přihlédnutím ke (snad) nezatracení mini-DV (miniDVD je doufám překlep) může být i třebas Panasonic GS330: relativně vybavený mini-3CCD toho umí celkem dost a svým poměrem cena/výkon nezklame,. :-)
Re: Jakou kameru do 10.000 Kč ?
Drahý Stařečku, nevyznám se sice v kamerách, ale na internetu už jsem během svých let párkrát byl. Pročetl jsem tu dnes spousty příspěvků předtím než jsem zadal dotaz. Odpověď na svou otázku jsem nenašel, proto se ptám. Rozhodně nečekám, že za mě někdo něco vyřeší, ovšem nepřipadám si nijak zvláš vědomostně obohacen, pokud si přečtu několik topiců, kde se profi uživatelé baví o kamerách za statisíce. To mi je k ničemu. čekal jsem, že tu je fórum (a přímo sekce pro amatéry), kde se mohu zeptat, a dozvím se, co jsem nenašel jinde. Nicméně, pokud jsem se zmýlil a někoho se dotklo, že se zde ptám, omlouvám se za svůj nevkusný vpád. Prosím pokračujte ve svých profi diskusích, já se obrátím na jiný web, kde můj dotaz nebude znít v uších profíků jako klišé. Hezký večer.
Re: Jakou kameru do 10.000 Kč ?
Vážený Jakýsku. Tohle téma je tady na tomhle fóru už tolikrát probráno, že by stačilo se jenom trošku prohrabat v diskuzích. Dát dotaz a čekat, že to za mě zase někdo vyřeší? Hledejte a určitě najdete (podobné téma např. z 1.12.2008).