Naše čerstvé recenze jsou protkávány pověstnou Červenou nití smutku. A čiší z nich i nostalgický povzdech nad soumrakem VIDEOKAMER. Ale protože nohavice se nemají vyhrnovat, když brod je ještě daleko, neházíme pomyslnou flintu do žita...
Minská 37, Brno 616 00
Tel.: 541 218 591 a 601 331 994
E-mail: info@videokamery.cz
Po - Pá: 10:00-17:00
Re: Jakou DVD do 20.000?
Tak jsem se nakonec rozhodnul pro SONY DCR-DVD405E, snad jsem neudelal spatne.
Díky za názor, velmi trefně jste napsal "...má to svá specifika" a to je právě jedna z věcí, na kterou jsem se ptal a na kterou mi dokáže odpovědě pouze znalý člověk a to byl hlavní důvod dotazu...
řekl bych, že se stroji DVD-RAM dnes nebude mít zkušenost kdekdo, protože po agresivní reklamě Sony se aspoň trochu prodává spíše jednostranný formát Sony (a Canon). Dáváme zrovna dohromady jakousi velkou aktualitu o (ne)jednoduché editaci, když je třeba (např.) na velké DVD poskládat 3 malé. Nechci tím tvrdit, že jen vypálení obsahu 8cm-disku na 12cm by měl být problém, ale proč plnit velký disk jen z třetiny, že. Rozhodně bych nezatracoval pásku mini-DV: zkopírováním do velkého DVD-rekordéru ostatně dostanete stejný výsledek. S videem na malých DVD či HDD není vše tak jednoduché, jak píšete v prvním příspěvku větve, má to svá specifika, věřte...
Opravdu díky za relevantní reakci. Co to je za vyčůranost proboha? Modely o kterých uvažuju pomalu ještě nejsou ani v čR tak kde si je mám probůh osahat. V diskusi radí také profesionálové, kteří dokáží dle papírových hodnot - specifikací poradit s výběrem či případně uvést nedostatky a na co si dát pozor. Fér chlap je trošku mimo....
Pan Jelínek poradit, tak honem si to objednej v E-shopu, tak je to správné... Není! Je to česká "vyčůranost", vid¡? Styď se!
Diky za reakci, ale bohuzel momentalne muzu pouze najit na netu a koupit nekde na eshopu, momentalne casove nestiham nekam do velkomesta (Brno, Praha), kde bych nasel kamenne obchody s vyberem kamer a mohl si je osahat :-(
chod do obchodu, kde maju kamery a kde si ich mozes osahat. musis vyskusat ergonomiu a pocit z kamery na vlastne ruky. idealne kupuj tam, kde ti odborne poradia (zvycajne to nie je v tesku a pod.) a kde mas moznost vybrat z viacerych znaciek. papierove hodnoty by nemali byt rozhodujuce.