Naše čerstvé recenze jsou protkávány pověstnou Červenou nití smutku. A čiší z nich i nostalgický povzdech nad soumrakem VIDEOKAMER. Ale protože nohavice se nemají vyhrnovat, když brod je ještě daleko, neházíme pomyslnou flintu do žita...
Minská 37, Brno 616 00
Tel.: 541 218 591 a 601 331 994
E-mail: info@videokamery.cz
Po - Pá: 10:00-17:00
JVC GR-D650
Dobry den, Potrebuju za mene penez (do 15tis) kameru pro bezne nataceni rodiny na vyletech, v prirode, na chate a podobne, nemusi to byt super, ale napriklad nataceni za slabsiho svetla (vecer) bych vyuzil. Nejde mi o znacku, orientuju se jedine podle vzorce CENA/CO TO UMI. Nejsou dulezite strihova funkce, stmivani a jine "specialni" efekty, dulezite je ze z kamery budu chtit surovy obraz v co nejvetsi kvalite pres DV dostat do PC, kde si to pak sestriham a skomprimuju na 1-2DVD a vypalim. Prave MiniDV JVC GR-D650 mi prijde jako dobry kandidat. Pockam na recenzi a na Vas nazor. Dekuju.
Re: JVC GR d270 x d650
...tak na SR90 jsem/jsme dost zvědaví - určitě i na srovnání s GS500 - místní prodejce v kamenném obchodu mi SR90 srovnával /cenově srovnatelné/ s GS500 s tím, že "video GS500 tedy umí rozhodně o třídu lepší..."(?)
Re: JVC GR d270 x d650
V každém případě chvilku vydržet, alespoň co se recenzí naší firmy týká. Kolega pracuje na souhrnu spotřební řady JVC 06 a já dodělávám drobný pokec na jinou odrůdu: Sony SR90...