Naše čerstvé recenze jsou protkávány pověstnou Červenou nití smutku. A čiší z nich i nostalgický povzdech nad soumrakem VIDEOKAMER. Ale protože nohavice se nemají vyhrnovat, když brod je ještě daleko, neházíme pomyslnou flintu do žita...
Minská 37, Brno 616 00
Tel.: 541 218 591 a 601 331 994
E-mail: info@videokamery.cz
Po - Pá: 10:00-17:00
Re: K recenzi: Sony SX30÷CX105
Jednak - kapacity není nikdy dost, když nečekaně narazíte na zajímavou akci krom krás přírody a archytektury a jak ji dopředu odhadnout -5 nebo 10 kazet??? Vy vždy víte dopředu co vást potká na cestách a jestli si dovču neprodloužíte nečekaně třeba i vynuceně?! A jednak, ve světě se, díky revoluci v 89. roce ani v čR, se již dávno neshání, ale kupuje :-) Jenže, jde o to, co je masověji nasazené, jeké medium je běžnější a jeli vůbec výměnné!!! Např. pevnou pamět, stejně jako interní HDD v kameře, jen tak nevyměníte na cestách... Jen o to mi šlo :-) A nepiště tak pohrdavě o benzinkách, mnohé maj lecos a ne vždy předražený :-) Navíc jeli zdrojem né speciální aku ale akumulátorky AA a jak známo na cestách dobijete jen stěží i ty AA natož spec. aku..., řešením je u takových strojů nákup AA baterií a třeba i u benzinky, nestačíli rezervní zdroj v kapsy :-) Na delší vejlety vřele doporučuji zohlednit i to, při výběru přístroje, horlivým fotičům a točičům!
Re: K recenzi: Sony SX30÷CX105
Když pojedu do světa, vemu si veškerý příslušenství z domova a nebudu shánět paměovky u benzinky ani nikde jinde....
Re:Sony SX30÷CX105
Klidně oponujte šéfe, od toho diskuse je! :-) Já budu kontrovat -argumentem a to tvrzením fotokapacity Onry Neffa, jeho citací: --------------------------- "Revoluce: Olympus se tu vzdává xD karty ve prospěch obecně úspěšné a ve všech směrech dokonalé SD / SDHC karty, chvála bohu." ---------------------------- Pod obrázkem retronovinky zde: ---------------------------- http://www.digineff.cz/art/aktuality/090616oly.html
Re:Sony SX30÷CX105
No, nechci oponovat za každou cenu, ale pokud sleduji trend, Olympus spíše doplnil micro-SD-slot ke stávající xD-kartě, již podle všeho zatím neopouští. A připomínku k té tvrdohlavosti velikého Sony - daktyl, karty, botka atd. - jsem psal mockrát.