Naše čerstvé recenze jsou protkávány pověstnou Červenou nití smutku. A čiší z nich i nostalgický povzdech nad soumrakem VIDEOKAMER. Ale protože nohavice se nemají vyhrnovat, když brod je ještě daleko, neházíme pomyslnou flintu do žita...
Minská 37, Brno 616 00
Tel.: 541 218 591 a 601 331 994
E-mail: info@videokamery.cz
Po - Pá: 10:00-17:00
Re: Re: Furt ten hluk?
Nerikam ze ta cena je nejak svetoborna,ale rozhodne vyjde levneji!Pri dnesnim kurzu je to cca 20 210kc!!Nevim ted presne za kolik vy prodavate 750i,ale myslim ze to by kolem cca 21 tisic!!Ale kolik jeste u vas stoji baterie BP535?!Nevim ted jak jste to myslel s tou zarukou,ale ja ne ni budu mit zaruku 2 roky stejne jako u nas a pokud bych si chtel neco priplatit,tak tady existuje zaruka dokonce na 3 nebo i 5 let!!A o te dlouhe ceste:domu rozhodne nespecham!!!!!!!!!!!!Drit o rana do vecera a pocitat pritom abych vysel do konce mesice??-neee dekuji pekne!!!Jinak diky moc za vasi odpoved,vazim si toho,uz drive jsem vam psal a taky jste mi odpovedel.A DIKY za Vas WEB,je to snad jediny na ceskem internetu,kde clovek dozvi vse o kamerach!!A az budu nekdy v Brne,tak se k vam urcite prijedu podivat!!!Jeste jednou diky a zatim nashledanou!!
Re: Furt ten hluk?
No jasně, každá malá kamerka hlučí v tichu dost podobně, ale při normálním natáčení v normálně hlučném exteriéru to rozhodně nelze odhalit. Zkoumali jsme to u několika kamer a došli k závěrům, že si až tak nevyberete a pokud budete zkoumat \"ticho a tmu\", tak jste vedle (MV750i není lepší nebo horší, než ostatní). Jinak se mi ta cena až tak světoborná nezdá: i při uznání plošné záruky se připravíte o 1 rok (náš servis více neuznává) anebo si lajnujete dlouhou cestu, kdyby něco. Naše cena je pro daňový odečet v \"účtu\" od cca 19 tisíc, ale už včetně malého balíčku (brašna, kazeta, kniha). No nic - to už odbočuji...
Re: Re: Sony DCR-TRV355 a TRV460?
Dobry den a diky za odpoved!!Ja toto zjistuji pro meho otce!Ja sam si ted prave budu kupovat Canon MV750i,jsem totiz prave ted v Anglii a zde vyjde mnohem levneji!!Pokud by vas zajimala cena,tak je to videokamera+baterie BP535=430 liber!To jsem trochu odbocil!Ja sam mu to porad rikam,at si koupi uz kameru s miniDV!!Uz driv jsem se dival na WEB Sony a TRV460 jsem tam nasel,ale jen v prilozenem ceniku videokamer a digifotaku!!Mel jsem spis problem najit TRV355,kterou jsem nasel na anglickem WEB-u!!!A vubec ono na Anglickem WEB-u jsem toho nasel mnohem vic nez na Ceskem!!No a kdyz uz vam pisi pane Jelinek,jak je to prosim vas s tim hlukem pri nahravani u Canonu MV750i!!Ja bych rekl,ze si spis nekdo koupi amaterskou kameru za dvacet tisic a ceka vykon jako u kamery za ctyricet tisic!!!Ale nechci nikoho napadat.Diky moc za odpoved a snad zase nekdy priste!!!
Re: Sony DCR-TRV355 a TRV460?
Podivné je, že na našem i slovenském WEB-u Sony není (8.6.04) TRV460 vůbec uvedena, přestože tištěný katalog i ceníky o její existenci \"vědí\"... Na německé adrese o ní ale píšou a nejen z dostupných informací by měla mít vedle zprovozněných vstupů i převodník, podobně jako výprodejní TRV355. Ale doporučit kamery D8 bych se bál. Pokud Vám nejde pouze o úsporu za každou cenu, mějte na paměti, že D8 je dnes již téměř mrtvým systémem, od kterého dává Sony (takřka) ruce pryč. Nakonec: ani cenově to v případě jmenovaných dvou nejvyšších modelů výrobních řad 2003 a 2004 nebude o žádné láci. Mini DV dokáže být s D/A-převodníkem určitě levnější...