Naše čerstvé recenze jsou protkávány pověstnou Červenou nití smutku. A čiší z nich i nostalgický povzdech nad soumrakem VIDEOKAMER. Ale protože nohavice se nemají vyhrnovat, když brod je ještě daleko, neházíme pomyslnou flintu do žita...
Minská 37, Brno 616 00
Tel.: 541 218 591 a 601 331 994
E-mail: info@videokamery.cz
Po - Pá: 10:00-17:00
Re: Panasonic GS500
Jisté riziko tam je. Mě se u panasonicu gs330 když jsem ho připojil k malému náhledovému monitoru do kterého jsem také připojil sluchátka projevilo se bzučení v záznamu. Nevím jak to bude u vás ale radši to předem vyzkoušejte.
Dobrý den, díky za radu. Nakonec jsem to vyřešil tak, že jsem použil namísto sluchátkového, AV výstup s tím, že jsem si nechal udělat redukci na sluchátka z tohoto výstupu a zvuk z toho leze při nahrávání i přehrávání bez potíží. Z vašich zkušeností, spatřujete v tomto řešení nějaká rizika ? Díky D. Havlík
Z audio-video výstupu "leze" zvuk do patřičného kabelu, jenž nemá důvod nelézt i při nahrávání. Když vymyslíte (koupíte?) drobný předzesilovač a do kutislké krabičky vmontujete krom zesáčku zdířky vstupu plus sluchátek, představoval bych si to jako řešení. Vycházím jen z předpokladů někdejšího kutila; a dlouho už bez praxe (:-D) Dejte vědět, jestli se to povedlo. :-)