Naše čerstvé recenze jsou protkávány pověstnou Červenou nití smutku. A čiší z nich i nostalgický povzdech nad soumrakem VIDEOKAMER. Ale protože nohavice se nemají vyhrnovat, když brod je ještě daleko, neházíme pomyslnou flintu do žita...
Minská 37, Brno 616 00
Tel.: 541 218 591 a 601 331 994
E-mail: info@videokamery.cz
Po - Pá: 10:00-17:00
Re: DCR-HC96 vs.NV-GS320EP-S ROUND
Apropo, to sam 21: Nemáš náhodou v záujme necha si poradi na tomto webe a kúpi kameru v nejakom e-shope?
to Sam21: Každý preferuje niečo iné pri vožbe kamery. U mňa to bol kvalitny obraz a to hlavne v interiery a vonku za súmraku. Zatial Sony nesklamala, aj keď sem tam má problém (pri zhoršených svetelných podmienkách) zaostri a to hlavne pri väčšiom zoome. No za súmraku je fakt výkonna. Panasonic ma pravdepodobne trochu rychlejšie zaostrovanie, ale naopak vraj horší stabilizator (aspoň v porovnaní so Sony). Daktyl mi vôbec nevadí, lebo točím hlavne na automate a ak potrbujem ručne zaostri tak si to pripravým vopred. Zostrím na Tele na nejaky vzdialeny bod a potom už neostrím, iba približujem a vzdiažujem. Ale používam to vežmi málo. Skôr sa mi páči bodové ostrenie, to je fajn. V menu sa da nastavi dvoma kliknutiami na display. Takisto zatmievačky .... Niekde tuna v tejto diskusii bolo možne stiahnú ukážky porovnavajuce zábery HC96 a GS300. Neviem na akej stranke to bolo. Mimochodom, Sony má dokovaciu stanicu čo nie je až vežka výhoda (no bola by ak by kamera mala DV in/out aj na tele). Ale naozaj ide o to na čo presne chceš kameru. Takže ktorá je lepšia? Odpoveď najdeš v kamennom obchode u p. Jelínka. Už so ti to raz písal.
Takže konečně víš co koupit.
Aha tak to to mam presne naopak :-)
Nekritický obdiv ke značce. :) Je to subjektivní volba prostě. Sedí mi více.
Diky za odpoved ale mohl by si nejak zduvodnit diky
Sony. Pokud ještě seženeš...