Naše čerstvé recenze jsou protkávány pověstnou Červenou nití smutku. A čiší z nich i nostalgický povzdech nad soumrakem VIDEOKAMER. Ale protože nohavice se nemají vyhrnovat, když brod je ještě daleko, neházíme pomyslnou flintu do žita...
Minská 37, Brno 616 00
Tel.: 541 218 591 a 601 331 994
E-mail: info@videokamery.cz
Po - Pá: 10:00-17:00
Re: Panasonic NV-GS500
Zdravím! Ja mám Panasonic NV-GS500. Informácie síce poskutne aj test tu na "Videokamery Cz". Ja vám môžem z mojich skúseností poveda, že je lepší ako väčšina mini DV kamier. Ale nedosahuje kvalitu kamery staršej Panasonic NV-MX300 z roku 2 000. Rozdiely pri "lowlight" sú vežké. Obraz u NV-GS500 rapídne tmavne najmä pri trasfokácii. Pri dobrom osvetlení je obraz takmer identický za predpokladu ručného vyváženia bielej. NV-GS500 má dobrú mechaniku, prekvapil ma kvalitný zvuk zo zabudovaného mikrofónu a možnos ručnej regulácie záznamovej úrovne. Ale ani automatika nerobí neplechu ako u starších typov, keď napríklad pri tlieskaní rytmicky kolísala úroveň zvuku. Tak u tejto NV-GS500 sa to nedeje! Aj na ovládanie joystikom sa dá zvyknú. ďalej sa mi zdá, že hoci batérie má menšie ale výdrž je podstatne dlhšia... Video internetom posla asi ažko. Niekožko sekún by malo vežkos niekožko MB. Možno poštou na nejakom nosiči - napríklad na DVD...